FX Academy

FX Academy EA Software is voor iedereen

FX Academy EA Software staat open voor iedereen. Ontdek onze toegankelijke en krachtige handelstools die ontworpen zijn om elke handelaar te ondersteunen. Welkom bij een wereld van mogelijkheden.

FX Academy
group

Voor zowel beginnende als ervaren traders

school

Al mijn verzamelde kennis

play_circle

A-tot-Z-videocursus

videocam

Wekelijkse coachingsessies

autorenew

FXA tradingsoftware om semi-automatisch te handelen

schedule

Een A-klasse community met 24/7 support en 700+ leden

workspace_premium

Golden nuggets, setfiles en meer

verified

Bewezen methode met successtudenten

east
west

FX Academy’s verhaal

In 2022 zag FX Academy het levenslicht als een baanbrekende speler in de wereld van trading en verbinding. Met een diepgaande marktanalyse die al vele jaren wordt uitgevoerd, hebben onze deskundige coaches inzicht opgebouwd in de financiële trends en kansen die de markten bieden. Het begon met een visie om kennis en handelsmogelijkheden toegankelijk te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in het betreden van de wereld van financiële markten.

FX Academy

Onze missie

Bij FX Academy geloven we in het delen van ervaring en het bevorderen van kennis. Onze missie is om mensen over de hele wereld de nodige vaardigheden en inzichten te bieden om succesvol te zijn in financiële handel. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren handelaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, we streven ernaar om hoogwaardige middelen te bieden. Ons doel is om onze leden in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen en hun (financiële) doelen te bereiken.

FX Academy

Het team

Bij FX Academy hebben we een toegewijd team van experts. Onze ervaren coaches brengen marktanalyses en handelskennis, ons supportteam is altijd beschikbaar voor leden, creatieve geesten werken aan educatieve inhoud en onze ontwikkelaars optimaliseren de handelservaring. Samen streven we naar jouw succes en groei van onze community. Welkom bij FX Academy, waar educatie, inzicht en ondersteuning samenkomen.

FX Academy

Word vandaag nog lid van FX Academy

Aansluiten bij FX Academy Stel je vraag Stel je vraag